Onze locatie BrainPark I, Rotterdam
 
Bel ons op 06 - 11 745 087
 
Ma - Vrij op afspraak Vanaf 8.00 uur

Praktische informatie

 
Directe toegankelijkheid fysiotherapie
Vanaf 1 januari 2006 heb je geen verwijsbrief van een arts meer nodig. Je mag met je klachten uiteraard eerst langs je huisarts gaan, maar dat is niet noodzakelijk. Wanneer je je direct bij de fysiotherapeut aanmeldt, zal deze je eerst screenen. Met een kort vraaggesprek en onderzoek wordt bekeken of je met uw klachten op het juiste adres bent. Voor een chronische indicatie heb je wel een verwijzing nodig.

Aanmelden en wachttijd
Aanmelden voor fysiotherapie kan tijdens kantooruren via:
Mobiel: 06 – 11 745 087
Aanmelden: het aanmeldformulier op onze website invullen
Mail: afspraken@vitaalenfysiotherapie.nl


Eerste bezoek
Neem bij je eerste bezoek een identiteitsbewijs, je verzekeringsgegevens en eventueel de verwijzing van de huisarts of specialist mee. Tijdens dit eerste bezoek krijg je een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. De fysiotherapeut zal een diagnose stellen en het behandelplan met je doorspreken. Daarna start de behandeling.

Afspraak verzetten of annuleren
Wanneer je verhinderd bent dien je dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven, zodat wij de mogelijkheid hebben deze plaats op te vullen. Wanneer je niet tijdig afbelt zullen de kosten voor de gereserveerde tijd bij jou in rekening worden gebracht. Je bent 7 dagen per week, 24 uur per dag in de gelegenheid om je verhindering telefonisch door te geven door het inspreken van de voicemail (06 – 11 745 087) of via info@vitaalenfysiotherapie.nl.