Onze locatie BrainPark I, Rotterdam
 
Bel ons op 06 - 11 745 087
 
Ma - Vrij op afspraak Vanaf 8.00 uur

Vergoeding

 
Voor het maken van een afspraak is een doorverwijzing van je huisarts of specialist niet nodig. De behandelingen worden meestal in een aanvullend pakket door jouw zorgverzekering vergoed.
Vitaal & Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor worden in de meeste gevallen de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar. Die zorgverzekeraar vergoedt de kosten voor zover ze binnen jouw aanvullend verzekeringspakket vallen.
Fysiotherapeutische zorg die vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed valt niet onder het verplicht Eigen Risico.

Vergoeding fysiotherapie jongeren tot 18 jaar:
Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Daarna kan er een beroep worden gedaan op het aanvullend pakket waarbij vrijwel altijd fysiotherapie wordt vergoed.


Vergoeding fysiotherapie 18 jaar en ouder aandoeningen die op chronische lijst staan:
Heb je een aandoening die op de lijst met chronische aandoeningen staat? Dan krijg je fysiotherapie vergoed vanaf de 21e behandeling. Je betaalt de eerste 20 behandelingen dus zelf of vanuit jouw aanvullend pakket.

Vergoeding fysiotherapie 18 jaar en ouder:
Voor aandoeningen die niet op deze lijst staan worden de behandelingen meestal vergoed vanuit jouw aanvullende verzekering. Voor meer informatie of je vergoeding voor fysiotherapie krijgt van jouw aanvullende verzekering kan je contact opnemen met jouw zorgverzekering of deze vraag stellen aan Vitaal & Fysiotherapie.

Betalingen en declaraties:
Heeft u vragen over betalingen en declaraties? Neem contact op via 088 – 272 62 77.