In Company - 1440 x 420 pixels

Aandacht voor gezond werken op de werkvloer

In Company

Veel van onze diensten kunnen individueel, als eenmalig verbeterproject of in een programma aanpak worden ingezet. Wanneer je voor een korte of lange tijd aandacht wilt besteden aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsomstandigheden, vitaliteit of trainingen en coaching op de werkvloer, is de In Company dienstverlening van BeLife van meerwaarde voor jouw organisatie.

Hoe doen we dat?

De In Company dienstverlening is altijd een maatprogramma dat samen met de klant wordt ingericht. Afhankelijk van de hulpvraag en doelen wordt een team van professionals samengesteld. De professionals gaan voor een bepaalde periode één of meerdere dagdelen per week aan de slag met het uitvoeren van de opdracht. Doordat onze professionals op en rond de werkvloer aanwezig zijn, hebben zij uitgebreide kennis van het werkproces. De professionals werken nauw samen met de medewerkers, leidinggevenden en managers. Ze onderzoeken en adviseren waar gewenst en nodig om het beoogde resultaat te halen. Zo werken we samen aan gezond werken, preventie en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

VIPP aanpak

De In Company dienstverlening wordt ingericht op basis van de gestelde doelen die ingedeeld worden in de BeLife VIPP programma aanpak. VIPP staat voor: verzuim, inzetbaarheid, preventie en prestatie. Dit zijn de vier thema’s waarop wij de organisatie kunnen ondersteunen. Deze thema’s geven de ontwikkeling van jouw organisatie weer bij het werken aan duurzame inzetbaarheid. 

Wat levert het op?

  • Bewustwording op de werkvloer over gezond en veilig werken.
  • Geeft inzicht en handvatten om fysieke belasting als arbeidsrisico te beheersen en verminderen. 
  • Een zichtbare bijdrage aan de verbetering van de inzetbaarheid en gezondheid van de medewerkers.
  • Een werkcultuur waarin het normaal is dat medewerkers gezond en veilig werken en hierover met elkaar in gesprek gaan.
  • Snelle inzet van interventies met specifieke kennis van jouw organisatie.
  • Coaching, training en instructie van medewerkers op en rond de werkplek.
  • Medewerkers en leidinggevenden die ongezonde en onveilige situaties kunnen herkennen. Ze weten wat ze moeten doen om het te verbeteren.
  • Praktische ondersteuning voor leidinggevenden gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers en de rol die zij hierbij spelen vanuit hun leiderschap.

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

In Company bij Royal FloraHolland

Afbeelding film Flora Holland 2 film

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht