Vitaal leiderschap - 1440 x 420 pixels

Een essentiële leiderschapsstijl voor de vitaliteit van je medewerkers en organisatie

Vitaal leiderschap

Leidinggevenden die het gesprek over vitaliteit aangaan, sturen op persoonlijke ontwikkeling en hun medewerkers inspireren dragen bij aan het verhogen van de vitaliteit van de medewerkers en de organisatie. Onze vitaal leiderschap programma’s ondersteunen leidinggevenden op een laagdrempelige en toegankelijke manier in het ontwikkelen van vitaal leiderschap.

Programma leidinggeven online- hoe doe je dat?

Vanuit huis werken is het nieuwe normaal geworden. Hoe blijf je als leidinggevende in contact met je medewerkers als je elkaar minder ziet? En hoe vang je tijdig signalen van medewerkers op? De korte leergang Leidinggeven online geeft leidinggevenden handvatten om online en op afstand goed leiding te geven aan medewerkers. 

Training vitaliteitsdialoog

Vitaliteit bespreekbaar maken heeft een positieve invloed op prestaties op het werk. In de training Vitaliteitsdialoog leren leidinggevenden het gesprek over vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid aan te gaan met hun medewerkers. Tijdens deze training krijgen leidinggevenden de mogelijkheid om handen en voeten te geven aan het onderwerp vitaliteit en hier succesvol op te faciliteren, te ondersteunen en leiding te geven. 

Vipp vlootschouw

Wil je inzicht krijgen in de inzetbaarheid van je afdeling of team? Wil je sturen op resultaten in de daling en beheersing van verzuim, het behouden van inzetbaarheid en het ontwikkelen van vitaliteit? Met onze VIPP vlootschouwmethodiek® hebben leidinggevenden een tool om inzicht en grip te krijgen op de inzetbaarheid van hun medewerkers. Daarnaast leren we leidinggevenden kijk door een bril Duurzame Inzetbaarheid en stellen we samen een Inzetbaarheidsplan op. De VIPP vlootschouw maakt onderdeel uit van de VIPP programma aanpak.

Werken vanuit je kracht – leidinggevende 

Met het Strengthscope® talent assessment krijgen leidinggevenden inzicht in hun sterke en energie gevende punten, leiderschapsgedrag en wat daarvan de gevolgen zijn op hun resultaten. Gekoppeld aan een coachingstraject leert de leidinggevende zijn sterke punten effectief in te zetten.

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht