Vit programma en event optie 2 en over BeLife  1440 x 420 pixels

Zet vitaliteit binnen jouw organisatie op de kaart

Vitaliteitsprogramma’s en events

Met onze vitaliteitsprogramma’s en events breng je verschillende vitaliteitsthema’s op een energieke, enthousiaste en ludieke manier onder de aandacht bij je medewerkers. Met een vitaliteitsevent staat vitaliteit één dag(deel) centraal binnen jouw organisatie. Kies voor een vitaliteitsprogramma als de medewerkers gedurende langere periode aan de slag gaan met hun vitaliteit. We bieden onze vitaliteitsprogramma’s en vitaliteitsevents zowel op locatie als online aan.

Vitaliteitsprogramma 

Met onze vitaliteitsprogramma’s breng je verschillende vitaliteitsthema’s op en laagdrempelige en enthousiaste manier onder de aandacht bij jouw medewerkers. Onze vitaliteitsprogramma’s zijn er in verschillende werkvormen op diverse thema’s. Benieuwd wat voor vitaliteitsprogramma het beste werkt voor jouw organisatie? Maak dan een afspraak.

Vitaliteitsevent

Een vitaliteitsevent is een beleving waar medewerkers nog lang over zullen napraten. Fun, energie en aandacht staan tijdens een event centraal. Het doel van het event is het creëren van bewustwording bij medewerkers over hun eigen gezondheid en vitaliteit. Tijdens het event krijgen de medewerkers tips en tricks waardoor ze direct aan de slag kunnen met het behouden of verbeteren van hun vitaliteit. Een event voor 20 of 500 medewerkers, wij organiseren het op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

088 330 14 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur

Liever een expert spreken?

Maak een bel-me-terug afspraak

Filmpje vitaliteits event

Vitaliteitsevent bij Rabobank

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel met ons

Liever een expert spreken?

Stuur een bericht