1. Nieuws BeLife Vitaal werken

  Nieuws

  Lees hier onze laatste nieuwsberichten


  November: maand mentale veerkracht

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staat in het teken van 'mentale veerkracht'.

  Moedige mindset

  Train je mindset met behulp van een optimistische instelling. Juist de natte herfstmaanden lenen zich er uitstekend voor je mindset positief te beïnvloeden.

  Oktober: maand van mindset

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staat in het teken van 'mindset'.

  September: maand van werkorganisatie

  Met onze BeLife Vitaliteitskalender zetten we iedere maand een ander thema centraal. Deze maand staat in het teken van 'werkorganisatie'.

  Lang leve de zon

  Leven van zonne-energie. Planten doen dit al meer dan een miljard jaar. Met behulp van fotosynthese zetten ze zonlicht om in de energie die ze nodig hebben om te groeien. De Elysia Chlorotica, een felgroene zeeslak, is het enige dier dat dit ook kan. Namelijk door algen te consumeren en de genen die fotosynthese mogelijk maken te kapen. Voor ons mensen vooralsnog een utopie. Toch zijn we volledig afhankelijk van de zon. Zonder zon zou er geen leven mogelijk zijn, zouden we geen energie en geen voedsel hebben. Reden genoeg om de zon deze zomermaanden weer flink te omarmen en onze gezondheid een boost te geven.