ARBO-2101 BeLife banner1_1440x420_V012

Werken bij BeLife

Bekijk onze vacatures

Lekker in je vel!

BeLife is een dochtermaatschappij van Arbo UnieDe labels binnen het Arbo Unie concern bevorderen de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maken organisaties daarmee succesvoller. We willen bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten door de veiligheid en omstandigheden waarin en waaronder mensen werken te verbeteren. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven. Ieder label draagt hier vanuit haar eigen invalshoek en specialisme aan bij.

Specialisme BeLife

BeLife draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van werkend Nederland. Daarmee ondersteunen wij de doelen en successen van onze klanten. Onze oplossingen dragen bij aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers én gezonde en productieve werkplekken. Zo werken we aan een vitale koers voor organisaties.

Wij geloven dat in ieder mens een krachtig potentieel aanwezig is. Het is onze missie om mensen die vitale energie te laten ervaren en optimaal in te zetten. Met elkaar elke dag een stap vooruit, dat verdient ieder mens en elke organisatie. Zo werken wij met overtuiging en passie aan een gezonde & vitale koers voor iedereen in werkend Nederland.

Wil jij ons helpen de gezondheid en vitaliteit van Nederland te verhogen? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Houd onze vacaturepagina in de gaten of stuur een open sollicitatie naar recruitment@arbounie.nl, dan nemen wij contact met je op.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met onze recruiter Jotte Tromp.

06-52501364
jotte.tromp@arbounie.nl

Ga naar alle vacatures