ARBO-2101 BeLife banner2_1440x420_V01

Lekker in je vel!

  1. Arbo Unie concern

BeLife als dochter van het Arbo Unie concern

BeLife is een dochtermaatschappij van Arbo Unie. De labels binnen het Arbo Unie concern bevorderen de vitaliteit en gezondheid van (werkende) mensen en maken organisaties daarmee succesvoller. We willen bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten door de veiligheid en omstandigheden waarin en waaronder mensen werken te verbeteren. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven. Ieder label draagt hier vanuit haar eigen invalshoek en specialisme aan bij.

Lekker in je vel

Wat we voor andere organisaties willen bereiken vinden we uiteraard net zo belangrijk voor onze eigen collega’s. Dit betekent dat jij bij ons werk kan doen dat bij je past, waarbij je zoveel mogelijk zelf bepaalt hoe je resultaten bereikt. En vooral dat je in verbinding staat met collega’s en een organisatie, waarvoor je elke dag wil gáán.

We bevorderen de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers met als doel dat ze lekker in hun vel zitten. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde collega's, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en in hun leven. Om dat te realiseren zijn onder andere groei en ontwikkeling, blended werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel van ons werkgeverschap.

Bekijk de vacatures van Arbo Unie