BeLife Werkt Header

 
BeLife Werkt

BeLife Werkt voor jouw organisatie

Fysiek en mentaal fitte medewerkers zijn daarnaast ook een belangrijke basis voor elke werkgever omdat ze productiever zijn, meer plezier hebben in hun werk en minder verzuimen BeLife draagt met haar diensten en interventies bij aan de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers en aan een gezonde en vitale koers voor organisaties.

Langdurige gezondheidsproblemen kunnen  het dagelijks leven van de medewerker behoorlijk beïnvloeden. Denk aan onzekerheid over de toekomst of verlies van werkplezier en zelfs inkomenszekerheid. Wanneer deze gezondheidsproblemen leiden tot beperkte inzetbaarheid voor werk of zelfs tot langdurig verzuim, merkt niet alleen de medewerker maar ook de werkgever de nadelige gevolgen hiervan. Denk naast het gemis van de medewerker aan bijvoorbeeld het financiële  risico, onder andere door loondoorbetaling, mogelijk productieverlies of het moeten inzetten van vervangende capaciteit.

De vragen van onze klanten spelen vaak op 3 hoofdthema’s, namelijk:

Verzuim

‘Hoe krijg ik mijn medewerker weer aan het werk?’

Inzetbaar

‘Hoe kan ik als werkgever minder belastbare medewerkers productief en inzetbaar houden?‘

Preventie

 ‘Hoe draag ik als werkgever bij aan duurzaam gezonde, vitale en inzetbare medewerkers?’

BeLife Werkt Fysiek & BeLife Werkt Mentaal

BeLife Werkt Fysiek

                       Fysiek

Voor gezonde en vitale medewerkers

Fysiek fitte medewerkers en gezonde werkplekken zijn van grote waarde voor organisaties. Door te investeren in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers kun je niet alleen hun welzijn bevorderen, maar ook de productiviteit en prestaties van je organisatie verbeteren. Gezonde en vitale medewerkers hebben over het algemeen meer energie, zijn minder vaak ziek , meer gemotiveerd en beter in staat  om met stressvolle situaties om te gaan. Door gezondheid en vitaliteit van medewerkers en gezonde werkplekken op de agenda te zetten, draag je niet alleen bij aan het welzijn van je medewerkers, maar ook aan het succes van je organisatie.

BeLife Werkt Mentaal

                        Mentaal Fit Werkt


Verhoog de mentale veerkracht 

Mentale veerkracht is het vermogen om te herstellen en je aan te passen aan uitdagende situaties en stressvolle gebeurtenissen in het leven. Door je mentale veerkracht te versterken, kun je beter omgaan met veranderingen, tegenslagen en moeilijkheden. Dit heeft niet alleen voordelen voor je welzijn en gezondheid, maar ook voor je inzetbaarheid. Door te investeren in je mentale veerkracht kun je jezelf beter staande houden in een steeds veranderende werkomgeving en ben je beter in staat om je werk effectief uit te voeren.

 

Blijf op de hoogte van onze laatste updates

Meld je aan voor onze updates

Aanmelden