BeLife B2B algemeen - 1440 x 420 pixels

  Werken aan gezondheid, vitaliteit en performance

  1. Over BeLife

  Over BeLife

  BeLife draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van werkend Nederland. Daarmee ondersteunen wij de doelen en successen van onze klanten. Onze oplossingen dragen bij aan vitale en duurzaam inzetbare medewerkers én gezonde en productieve werkplekken. Zo werken we aan een vitale koers voor organisaties.

  Wij geloven dat in ieder mens een krachtig potentieel aanwezig is. Het is onze missie om mensen die vitale energie te laten ervaren en optimaal in te zetten. Met elkaar elke dag een stap vooruit, dat verdient ieder mens en elke organisatie. Zo werken wij met overtuiging en passie aan een gezonde & vitale koers voor iedereen in werkend Nederland.

  Landelijke dekking

  BeLife heeft zes locaties waarvan het hoofdkantoor in Rotterdam zit. Op deze locaties bieden wij revalidatie en re-integratie trajecten. Daarnaast hebben we een landelijk dekkend Netwerk van aangesloten fysiopraktijken en vitaliteitscoaches. Dankzij onze eigen locaties en de aangesloten netwerkpraktijken kunnen wij onze dienstverlening landelijk leveren.

  Bekijk de locaties

  Arbo unie logo

  BeLife is een dochtermaatschappij van Arbo Unie. Lees hier meer over het concern. 

  Meer lezen