Gezond Slapen kun je leren header

Gezond
slapen
kun je
leren

Verbeter je slaap

Onze slaapdeskundige zal tijdens deze workshop uitgebreid ingaan op slaap en waakritme, het effect van voeding op slaap en slaap strategieën. De medewerkers worden zich bewust van hun eigen slaap- en waakpatroon en krijgen handige tips en tricks om dit te verbeteren. We bespreken de verschillende stadia van slaap en hoe deze ons lichaam en onze geest beïnvloeden.

Tijdens de workshop Gezond slapen kun je leren gaan we in op de verschillende oorzaken van slaapproblemen en geven we praktische adviezen om beter te kunnen slapen. We behandelen onder andere slaaphygiëne, slaapmedicatie, ontspanningsoefeningen en andere strategieën die kunnen helpen om de slaap te verbeteren.

Onze slaapdeskundige zal jouw medewerkers leren hoe ze hun slaapomgeving kunnen optimaliseren voor een betere slaap. We bespreken de juiste temperatuur, verlichting, geluiden en andere factoren die van invloed zijn op de slaap. Daarnaast besteden we aandacht aan voeding en het effect daarvan op de slaap.

Na deze workshop hebben jouw medewerkers alle tools in handen om beter te slapen en zich energieker te voelen. Ze zijn zich bewust van hun eigen slaap- en waakpatroon en hebben handige tips en tricks gekregen om hun slaap te verbeteren. Onze slaapdeskundige zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers na deze workshop weer volledig uitgerust aan de slag kunnen gaan.

Meld jouw medewerkers nu aan voor de workshop Gezond slapen kun je leren en ontdek hoe zij beter kunnen slapen en meer energie kunnen krijgen!

 

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Wil je meer informatie over de
Gezond & Vitaal werken interventies?

Klik dan hier