Voeding en beweging Header

Voeding en beweging

Energiek bewegen en gezonde voeding

Voeding en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als het gaat om het behouden van een gezonde en vitale levensstijl. In deze interactieve workshops wordt uitgebreid ingegaan op de invloed van voeding en beweging op onze gezondheid en vitaliteit op de lange termijn. Medewerkers leren hoe ze gezonde voeding en beweging kunnen integreren in hun dagelijks leven, om zo niet alleen op korte termijn, maar vooral op lange termijn, gezonde resultaten te boeken.

Tijdens de workshop worden medewerkers  begeleid door een professionele voedingsdeskundige en een bewegingscoach. De voedingsdeskundige geeft inzicht in de impact van voeding op ons lichaam en deelt handvatten om gezonder te eten en een gezond gewicht te bereiken of te behouden. De bewegingscoach deelt inspirerende en praktische tips over hoe medewerkers meer beweging in hun dagelijks leven kunnen integreren. Ze krijgen concrete handvatten om hun eigen persoonlijke plan te maken om gezonde voeding en beweging in hun dagelijks leven te integreren.

De workshop is interactief van aard, wat betekent dat medewerkers actief worden betrokken bij het leerproces. Er is veel ruimte voor vragen, discussie en het delen van ervaringen. Aan het einde van de workshop hebben de medewerkers  niet alleen kennis en inzicht gekregen over het belang van voeding en beweging voor hun gezondheid en vitaliteit, maar hebben ze ook concrete handvatten om deze inzichten toe te passen in hun dagelijks leven. Zo kunnen ze direct aan de slag om meer energie te krijgen en zich vitaler te voelen.

Desgewenst kan de aandacht in de workshop meer uitgaan naar energiek bewegen, gezonde voeding of een combinatie van beide onderwerpen.

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Aanvraagformulier

Wil je direct een aanvraag doen?

Klik dan hier