1. Kwaliteit | BeLife

  Kwaliteit

  BeLife staat voor persoonsgerichte zorg van hoge kwaliteit. Dit betekent dat onze dienstverlening cliëntgericht is en dat we blijvend evalueren en bijsturen. Zo blijven we de kwaliteit van onze dienst verbeteren. 

  Dankzij tevredenheidsonderzoeken en resultaatmetingen kunnen we blijvend evalueren en bijsturen en werken wij continu aan onze kwaliteit. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we alleen hoogwaardige zorg kunnen bieden als we ook goed voor onze eigen medewerkers zorgen, daarom hebben we ons personeelsbeleid opgenomen in ons kwaliteitsbeleid.

  Cliënttevredenheidsonderzoek 

  Bij ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we hoe de cliënten onze zorg ervaren. Dit is waardevolle informatie om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Iedere cliënt vult na afronding van de behandeling anoniem een cliënttevredenheidsonderzoek in. In Q1 2021 geven onze cliënten de zorg bij BeLife gemiddeld een 8,2.

  Certificaten en keurmerken

  BeLife is in het kader van informatiebeveiliging en privacy ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en heeft een functionaris gegevensbescherming in dienst. Wij werken vanuit een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem en hebben een kwaliteitsmanager in dienst. Onze zorgprofessionals zijn opgenomen in beroepsregisters en zijn in het bezit van de relevante certificering.